Våren er kommet!
En liten blomster som har kjempet seg frem!
Jeg synes det ble ganske bra jeg! Veldig fornøyd med resultatet!
Utstyr
  • Nikon CoolPix 3700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Gunnar B.

Min seriøse tilbakemelding, ment som hjelp er:
Bakgrunnen er svært urolig, og tar oppmerksomheten vekk fra blomsten. Det direkte sollyset gjør at den gule delen av blomsten er delvis ''utbrent''. Mulig at hele bildet er litt overeksponert, burde vært mørkere.
Jeg likte desverre ikke bildet.
Det er nå årstid for bilder av vårblomstene. Vi er nok utsultet på varme og farger i naturen. Jeg tror at det var deilig uti solveggen i dag, og at det var topp å fotografere denne gule vårkreasjonen, men jeg har bare bildet å se på, og det er teknisk og motivmessig ikke så bra.
Hilsen Gunnar Bye.
Njål D.

Takk for tilbakemelding! Det er slikt man lærer av, og det er jeg veldig takknemlig for! Jeg ser også nå at bakgrunnen er veldig forstyrrende. Slikt er noe jeg iallefall som uærfaren fotograf ikke ser og blir veldig takknemlig for å få tilbakemelding om.

Flere kommentarer?
Gunnar B.

Hei igjen!
Fint at du tok min direkte tilbakemelding opp i beste mening. Tips: Blomster stikker sjelden av. Du har god tid til å se lenge og vel gjennom søkeren, eller bak på ''lsd-skjermen'' og evt plukke vekk kvister og kvas før bildet taes. Bruk stativ om mulig. Evt så kan du ta en sokk og fylle den med erter (og knyte godt igjen). Det blir en stødig plattform for kameraet når det brukes på bakken.
M.v.h
Gunnar Bye.
http://home.c2i.net/gunnar-bye/
Njål D.

Takk for den! Ja, jeg vet at blomster ikke stikker av. Hvis det blir bra vær en annen dag skal jeg prøve igjen!
Kjell F.

Bra vær er ikke bestandig det beste fotovær, har funnet ut at blomster får mette og fine farger i overskyet vær/duskregnvær, og små regndråper på/i blomstene er ikke å forakte. Sollys er vanskelig å fotografere i, finn gjerne skygger hvor du kan arbeide. Lykke til videre.
mvh Kjell
Njål D.

Ok, den skal jeg huske på! I dag var det litt skiftende, men jeg tror det var sol da jeg tok dette iallefall!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu