Når du kommer hjem
Bildet inngår i albumet • Arkitektur • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Olav L.

Liker linjene og gråtonene dine. Får litt Sin City-stemning her, mye takket være snøfallet.

VVille kanskje foreslått en ørliten økning i kontrastene.

Bildet er altofor stort for min skjerm, så jeg får ikke et skikkelig inntrykk av det, dessverre.
Ole Magnus M.

Artig bilde. Selve bygningen er severdig i seg selv, og snøværet tilføyer dette bildet noe ekstra. Det eneste jeg skulle utsette på det, om noe, er at jeg tenker meg at det hadde vært enda mer velkomponert med litt ekstra vegg på venstre side, slik at veggen trappa leder til traff rett på tredjedelen.

Har du forsøkt deg med s/hv-presentasjon av bildet?

MVH
Ole
Helge R.

Hei!!
Stilig bilde, bra komponert med linjene som går gjennom det. Plasseringen av trappa er flott. Været er selvsagt på din side, litt flaks skal en ha. Jeg liker lyset og den varsomme bruntonen i bildet. I s/h mister du mye av ''temperaturen'' i bildet, jeg liker det slik som det er, hilsen
:)Helge
Helge R.

Hei!! Glemte en ting, bildet er i største laget, jeg har funnet ut at en bredde på 950 pixels er ok.
:)Helge
Geir B.

Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer.

Olav: En kontrastøkning i mellomtonen vil nok hjelpe litt men siden bildet er en scan av et 25 år gammelt sort/ hvitt-bilde, er det litt mangelfulle valører i de lyseste og de mørkeste partiene. >>> Selv bruker jeg to skjermer ( den ene oppsatt med 1800x1350 punkter ) så hos meg er bildet lite og nett ; -)

Ole Magnus: Bildet er faktisk en ganske nøye planlagt studie i det gyldne snitt. Da brukes forholdstallet 1:0,618 eller 1:1,1,618. Det er et harmonisk forhold men mange bruker tre-deling i stedet for: Da har man enten forholdstallet 1:1,5 eller 1:2, og da er faktisk forholdet 3:5 ''bedre'' å bruke ......

Også bildets format følger det gyldne snitt: 1242 punkter i bredden og 768 punkter i høyden = 1: 1,618 >>>>> eller 768/ 1242 som gir 0,618 ; -) Jeg har etterhvert begynt å bruke det gyldne snitt for å plassere elementer i flaten når jeg ønssker et ballansert uttrykk.

Helge: Tusen takk for mange hyggelige kommentarer på mine bilder. Som nevnt over er dette en scan der ''tonen'' i bildet er valgt for å gi det en viss varme. Rent sort/ hvitt ev. en blålig tone ville gjort stemningen for vinterslig ; -)

Jeg prøver å ha max størrelse på de bildene jeg legger ut for å beholde mest mulig av opprinnelig kvalitet - spesielt toneomfang blir dårligere og JPG-artefakter blir mer synlige når bildene lagres for små.


mvh
Geir
Georg B.

Hei, Geir! Jeg har stor sans for dine geometriske studier i arkitekturen, og dette bildet har en røffhet (knudrete bettong og piskende snø i sterke kontraster) som utfyller det grafiske uttrykket. (Litt på siden: Har du sett det vidunderlige intervjuet med Cartier-Bresson som er lagt ut på fotopia.no? Ikke alltid like snakkesalig, og en snurrig skrue, men vektleggingen av geometriske former er ikke til å ta feil av.)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu