Fire små og ein stor isklump
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger762
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Frank K.
Fin bevegelse i himmel og hav. En beskrivende stemning for hvordan jeg tenker meg det virkelig er, eller kan være på Island. Måtte ta bildet over i PS for å se om alt untatt den store isklumpen var desaturert, men så at det fortsatt ligger igjen noe farge her. Synes dette bildet er herlig å se på, godt hjulpet av den fargerike isklumpen.
Matz S.
Respekt - kjenner en kald fryd, når jeg ser bildet. Har ikke noe å utsette.
Takk - Matz
Avsluttet .
Bra kontrast mellom landskapet og isklumpen. De ulike isbitene lager en god føring innover i bildet.

Ellers enig med FK.

Mvh
PMN:-)
Jóhann Á.
Hei Eirik!
Et godt komponert og utført bilde. Artig at du har sett litt andre veien, de fleste ser jo opp mot breen og Lónid. Tøfft!!

MvH, Jóhann
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Dette er nedanfor Jökulsárlón som Jóhann er inne på. Oppe ved breen rådde tåka og regnet, ved havet dei flotte bølgene.
Magnar B.
nydeleg! Her er det dei ulike uttrykk av vatn som slår meg. Den isblå fargen er herleg i det ellers fargefattige landskapet.
Amund Blix A.
Island er et drømmeland for fotografi, og dette flotte bildet er nok et eksempel på dette. Liker det lave kamerastandpunktet og dybdevirkningen her. Gleder meg til å se mer...

Her er forresten et flott s/h-bilde fra Island, tatt av Paula Chamlee: http://www.michaelandpaula.com/mp/html/azoportfolio04.htm :-)
Eirik H.
Takk for kommentarar. Biletet av Paula Chamlee er tatt litt ovanfor dette biletet, som er ved utløpet av Jökulsárlón, som er ei naturleg laugne mellom havet og Vatnajökull. Det kjem fleire bilete frå Island i løpet av våren og sommaren, men eg har 40 rullar film å framkalle fyrst.
Tone B.
Herlig lys og fine fargetoner. Synes du har fått frem en fin kontrast mellom himmel/hav og isklumpene. Fin plassering av isbitene som både er med å skape dybde samt fin linjeleding innover. Bildet er flott, men i mine øyner stemmer det ikke helt med toppen av den største isklumpen som tangerer horisontlinjen.

Gleder meg til å se mer fra denne turen!
Ann F.
Lekre fargetoner med magentaanelsen i himmelen mot det grønne i den store isklumpen. De små isklumpene virker krystallrene, og bra med detaljer i den mørke stranda.
Skulle jeg ønsket noe annerledes, måtte det være litt større avstand mellom den grønne isklumpen og den ved siden av. Men det er pirk.

mvh Ann
Chr. G.
Utmerket på mange måter, vakkert kan vil jeg også si. Liker todelingen og overgangen mellom den mørke forgrunnen og lys himmel, og med garnityret i form av isklumpene selvfølgelig. Tonene og det tekniske stemmer. At overkanten av den blå isklumpen sammenfaller med horisonten synes jeg ikke er optimalt, det roter til dybdefølelsen noe, og blir et lite irritasjonsmoment. Kanskje med hensikt? Plasseringen og spredningen på isklumpene får meg til å ønske et ørlite kutt på venstre side.

Bildet sender meg definitivt til et øde, rent og friskt sted, utbesudlet av mennesker.
Asbjørn M.
Ren ,vill og uberørt natur er følelsen jeg får.
Liker godt at den blå isklumpen ''integreres'' i havet.
Litt symbolsk over settingen. Is blir til vann.
Bildet er klassisk oppbygd, uten at de blir kjedelig.
Iskaldt delikat.

Asbjørn
Hans Jacob H.
Pent dette her, synes jeg også. Likte fargebruken med uthevelse av den blå isklumpen. Vanskelig å angi størrelsen på klumpene, noe som gjør bildet litt ekstra spennende. Ikke fullt så begeistreit for tangeringen av horisonten, synes den brøt opp rytmen i de fine bølgene, kunne mao. ønsket meg litt høyere standpunkt.
Odd Tore S.
Isens uensartethet både i struktur og farge fanger interessen, fint satt av mot sort lavagrus og brytende bølger.
To småpirk: Tangering av bølgetopp, og isklumpenes naturlige, men ikke så spennende plassering innbyrdes.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu