Turn
Utstyr
  • Nikon F5
  • 80-200
  • Blender-
  • FilmtypeFuji 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Et bilde som lyser av rå kraft. Fint lyssatt for formålet.
Anders Lea K.

Kjempetøft bilde, enig med OEH at det ''lyser rå kraft''. Men hadde ønsket å se dette bildet uten sokkene på...litt mere hud liksom for å understreke menneskekroppen..kanskje...visst det høres fornuftig ut (?)

mvh AK
Avsluttet .

Enig med AK i det om sokkene. Tenkte jeg skulle nevne det i det første jeg skrev, men fant ut at jeg ikke skulle henge meg på den kollektive fordømmelsen av hvite tennissokker som rir landet. De er imidlertid et forstyrrende element her.
Aleksander S.

Bildet var kjempetøft...ville nok vurdert å ta ned følsomheten på filmen litt....kornene gjør at bildet blir veldig gromsete....jeg regner med at du vil ha fram konturene og linjene på kroppen til turneren, og det synes jeg du har mistet...

:) Alex
Avsluttet .

Svært bra! Lyset er nydelig, kornene likeså. Men litt høyere utsnitt skulle jeg gjerne sett (mer over, kanskje litt mindre under?). Men så var det de helsikes tennissokkene, da...
Marius J.

Flott bilde, enig i kommentarer om tennis sokkene ! Kornene synes jeg kler bildet !
Avsluttet .

Flott, veldig bra lyssetning. Minuset er sokkene som tar litt for mye av oppmerksomheten.
Erik A.

Knallfin lyssetting! Kompet helt OK synes jeg, uenig med KSH her - mindre plass under reduserer inntrykket av ''svevet''.
Altså: bra!!
Thor Øivind B.

Dette er et Super bra bildet! :o)

Her svinger det virkelig i sjakta... Det er kraft i dette bildet. flott.
Robert D.

Bildet fremstiller veldig bra styrken og konsentrasjonen som jeg inbiller meg må til for å utføre slike øvelser (skjønner ikke hvordan de klarer det). Meget bra lyssetting. Enig med EAA angående utsnittet.
Ola A. T.

Hva er det med dere sokke-hetserne? Dette er et kjempebilde, ferdig med det.
Avsluttet .

Sokkane rule! Det e jo de som gjørr bildet genialt! Litt synd at han fyren e sånnei pysa då... Sko hatt meg oppi di der ringane. Då sko du fått årets bilde då!
Kjell Esten J.

Må si meg enig i en del av meningene her. Sokkene er liksom ikke i harmoni med resten av bildet. Symmetrien reduseres dramatisk takket være ''white-socks'ene'' denne karen har iført seg for anledningen. Et godt tips: Tenk deg godt om før du starter fotograferingen; ikke gjør det umotivert og slurvete - slik du har gjort her. Jeg er fersk fotograf (natur), men har etter få måneders trening blitt en av de beste her på foto.no. Mye takket være bevisstgjøring før, under og i etterkant av fotograferings-øyeblikket. Jeg har mye jeg brenner etter å lære bort - så det er bare å spørre.

Hilsen Kjell Esten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu