Kickboxing
Mette Solli (27) er tidligere verdensmester i lettkontakt kickboxing.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • ja
  • AnnetLang lukkertid med blitz.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger1138
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eli L.

'lettkontakt kickboxing'' - nok en utrolig idrettskategori!! Bildet var virkelig bra med futt og fart både i slaget og blikket. Fint med bildene i bakgrunne også, det gjør bildet mer frodig. Helt perfekt hadde bildet blitt om speilet var borte (steken mellom gulv og speil forstyrer litt!) og Mette stod plassert en tanke mer til venstre.
Erik R.

Fet bevegelseseffekt, spesielt i håret/ansiktet hennes. Et bra bilde med mye energi. (jeg får nesten vondt i fjeset...)
Frank W. G.

Traff du, eller? He, he!!
Joda, jeg er enig med de over ang. fart og futt. Hadde kanskje(?) vært litt tøfft å sett deg i speilet, men da burde du kanskje gått litt nærmere speilet.

Frank
Avsluttet .

Kjempetøfft action bildet ! flott !!
Birthe L.

Enig med de andre!Liker bilde kjempegodt!Har virkelig sansen for fargebruken din!
Nils L.

Greit bilde med litt for mye kontrast som får det til å se unødvendig hardt ut, samtidig som fargene er vel mye mettet. Bevegelsesuskarpheten ser ut til å ha fått en uheldig virkning på ansiktsformen til dama. Lyset i rommet og på øverste del av personen er veldig bra, men underkroppen blir en stor skygge.
Jan J.

Artig bilde, men jeg syns det
virker vel arrangert.
Jan
Arne S.

Suverent! Arne
karianne t.

jeg synes bakgrunnen forstyrrer og at man skulle fått med føttene hennes som jo er viktig - vi snakker om kickboksing her !
i tillegg synes jeg dama virker litt tam i øynene - litt mere aggressivitet ville gjort bildet mere spennende .
Carl Martin N.

liker alt bortsett fra beinkuttinga (tror jeg da..litt usikker på om det egentlig gjør noe) synes også bildet til venstre i bakgrunnen stjeler litt for mye oppmerksomhet
Jeanette L.

Hei alle sammen. Takk for kommentarer!
Nils: Du kjenner tydeligvis ikke bildene mine! Jeg liker høye kontraster og mettede farger. Det er min stil. Se forøvrig de andre bildene mine som ligger her.
Hvis man skal bruke bevegelsesuskarphet på et motiv som dette, må man alltid regne med at ikke ''ansiktsformer'' eller andre ting blir perfekt..Men det er jo noe av poenget!
Jan: Ja, bildet er arrangert. Jeg jobber i Dagbladet, og skulle lage en reportasje på denne dama. Det er synd at du syns det ser arrangert ut, for det var akkurat det jeg prøvde å unngå. Jeg ba bare dama gjøre noen spark og slag, som hun vanligvis gjør på trening. Eneste forskjellen var at hun gjorde det mot meg...
Karianne: I kickboxing bruker man ikke bare bena...kickBOXING....skjønner?
Det er ikke så lett å få både armer og ben i action på ett bilde...Men jeg har fler!
Jeanette:-)
Johan G.

Jeg synes ikke dette ble noe å hoppe for. Blitzlyset er vel noe hardt og selve bevegelsen i bildet er vel ikke kjempespennende. Vidvinkeleffekten er der, men den er vel ikke så mye der som den kanskje kunne være, hun kunne kanskje vært tøffere med et større hode ? Så er det noe med vektbalansen i bildet som blir skeiv, eller er det jeg som tuller nå ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu