Gullsnitt åpen for innsending

Årets utgave av reklamefotokonkurransen Gullsnitt er åpen for innsending. Denne gangen skal bildene bedømmes av navn som Jonas Bendiksen og Jim Casper.
Norske reklamefotografer inviteres igjen til innsending i reklamefotokonkurransen Gullsnitt. Årets utgave skal juryeres blant annet av fotograf og Magnum-president Jonas Bendiksen, Eva Klerck Gange, som er fotoansvarlig ved Nasjonalmuseet, og fotograf Morten Andersen.

Juryen ledes av Jim Casper, som driver nettstedet Lens Culture.

– Jeg ser på dette som et ærefult oppdrag og gleder meg å oppdage mer av norsk fotografi, sier Casper i en pressemelding.

Av konkurransens 11 kategorier er Årets nykommer åpen for studenter og lærlinger, Byråprisen er åpen kun for byråer, Eget arbeid er åpen for alle, mens de andre 8 kategoriene er for arbeid som har blitt gjort for kunder. Premien i kategorien Eget arbeid, er en separatutstilling i Fotografiens hus i desember 2011.

Gullsnitt ble arrangert første gang i 1994, da under navnet Utsnitt. I fjor skiftet konkurransen navn og profil, i et forsøk på å høyne nivået og tiltrekke seg de store fotografene.

Frist for å delta i Gullsnitt 2010 er 25. januar 2011. Premieutdelingen avholdes på Månefisken 18. mars 2011. Mer informasjon på www.gullsnitt.com
 -
Espen Nersveen alias Heia Espen -
Espen Nersveen alias Heia Espen
Fjorårets vinner av hovedprisen, Grand Prix, samt Gull i kategorien Reklamekampanje

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu